Close menu

EMONIKA NA NAJBOLJE POVEZANI LOKACIJI V LJUBLJANI. ŠIROK NABOR 187 VRHUNSKO ZASNOVANIH STANOVANJ S KLETNIMI PROSTORI IN VAROVANIM PODZEMNIM PARKIRIŠČEM. NAŠI STANOVALCI BOSTE UŽIVALI V UDOBJU SODOBNEGA SLOVENSKEGA ŽIVLJENJSKEGA SLOGA.

Rezidenco Emonika odlikuje idealna lokacija v središču slovenske prestolnice. Za stanovalce bo Emonika vozlišče dejavnosti, ki bo ponujala nakupovalna in zabavna doživetja, najsodobnejše poslovne prostore ter dva prijetna hotela. Naša visokokakovostna sodobna in elegantna stanovanja s površino od 47 do 115 m2 bodo višek urbanega življenja.

Zagotavljala bodo prvovrstno povezanost s središčem mesta in širše. Stanovalci bodo imeli na dosegu roke vse, kar zahteva sodoben življenjski slog, vključno z osrednjim poslovnim okrožjem, javno prometno infrastrukturo, priznanimi šolami in Univerzo v Ljubljani, turističnimi znamenitostmi ter trgovinami in restavracijami v središču mesta – vse v živahnem objemu dinamične Ljubljane.

Urbano bivanje s stilom

Live
Odlična lokacija

Odlična lokacija

Rezidenca Emonika se nahaja na robu ožjega mestnega središča, vendar v neposredni bližini finančnega in poslovnega središča ter številnih restavracij, kavarn, barov, trgovin, butikov in vsega drugega, kar ponuja Ljubljana.

Modern living.
Sodobno življenje.

Sodobno življenje.

Vse stanovanjske enote so skrbno prilagojene potrebam udobnega in sodobnega mestnega življenja, ki vključuje visokotehnološko stanovanjsko opremo in razkošje zelenih površin.

Space to make your own
Prostor, ki si ga lahko uredite po svoje.

Prostor, ki si ga lahko uredite po svoje.

V naših premišljeno oblikovanih rezidencah boste lahko svobodno zadihali, si jih prilagodili in izrazili svoj osebni slog. Inovativne razporeditve so primerne za različne življenjske sloge, kar zagotavlja, da se vaš življenjski prostor popolnoma ujema z vašimi potrebami.

Blooming community
Cvetoča skupnost.

Cvetoča skupnost.

Rezidenca Emonika bo gojila in gradila cvetočo, vključujočo skupnost, v kateri se bodo lahko stanovalci povezovali, sodelovali in rasli skupaj. Pridružite se tej novi, vznemirljivi soseski in postanite del dinamičnega, prefinjenega in harmoničnega bivalnega okolja, ki skrbi za osebno in skupno dobro počutje.

SEVERNA STRAN

Načrt stanovanjske soseske

Načrt stanovanjske soseske

Stanovanja

Ponudba stanovanj

Ponujamo stanovanja za vse potrebe, od dvosobnih pa vse do družinskih stanovanj s tremi spalnicami. Oglejte si jih in poiščite idealno naložbo ali svoj bodoči dom.

  • DVOSOBNO STANOVANJE
  • TROSOBNO STANOVANJE
  • ŠTIRISOBNO STANOVANJE
DVOSOBNO STANOVANJE
TROSOBNO STANOVANJE
ŠTIRISOBNO STANOVANJE

Lokacija

V srcu Ljubljane

Emonika se nahaja na odlični lokaciji ob križišču Dunajske, Vilharjeve in Masarykove ceste. Je odlično povezana z javnim prometom, saj leži neposredno ob osrednji železniški in avtobusni postaji, najpomembnejšem prometnem vozlišču Ljubljane. Očarljivo staro mestno jedro z znamenitim Tromostovjem, veličastnim gradom in vsemi najpomembnejšimi institucijami mestne in državne uprave je le kratek sprehod stran. Emonika bo namenjena tako lokalni skupnosti kot domačim in tujim obiskovalcem, zato bo postala sinonim vrhunske lokacije ter stičišče zanimivih idej in ljudi.

Emonika map
1
Central Station
Central Station train icon 1 min

Potniški center

Glavno prometno vozlišče Ljubljane je živahno središče domačega in mednarodnega potniškega prometa z vlaki, avtobusi, taksiji in drugimi prevozi. Do glavnih mestnih znamenitosti je le kratek sprehod.

Železniška postaja je bila dokončana 18. aprila 1848, leto dni pred tem, ko je železnica, ki je povezovala Dunaj in Trst, dosegla Ljubljano. Bila je prva železniška postaja v mestu, zgradili pa so jo po standardni zasnovi za avstrijsko južno železnico, ki spominja na urni stolp.

2
Park Tivoli
Park Tivoli icon 12 min

Park Tivoli

Največja in najlepša zelena površina v Ljubljani je povezana z mestnim središčem prek slikovitega Jakopičevega sprehajališča. Na njenem koncu stoji grad Tivoli, v katerem domuje priznani Mednarodni grafični likovni center.

Na severnem robu parka je Cekinov grad, v katerem deluje Muzej novejše zgodovine Slovenije, v bližnji Hali Tivoli pa je večnamenski športni kompleks. Podajte se na jugovzhodni konec parka in si oglejte tropski rastlinjak, vrtnarijo z več kot 160 sortami vrtnic, očarljiv ribnik s kavarno in prikupno otroško igrišče.

Bujna pokrajina parka Tivoli se razteza po pobočjih Rožnika, ki jih prepletajo sprehajalne poti in trim steza s postajami za fitnes. Tivoli vabi k raziskovanju in sprostitvi ter ponuja izkušnjo narave v samem središču mesta.

3
The Triple Bridge
The Triple Bridge icon 13 min

Tromostovje

Kot pove že ime, je Tromostovje sestavljeno iz treh mostov preko reke Ljubljanice. Tromostovje se nahaja v središču mesta, znotraj območja za pešce, in je najbolj znan in priljubljen ljubljanski most, na katerem se vedno kaj dogaja.

Je delo znanega arhitekta Jožeta Plečnika in je na Unescovem seznamu svetovne dediščine. Tromostovje na desnem bregu reke dopolnjuje majhna cvetličarna, povezano pa je tudi z osrednjo ljubljansko tržnico, ki jo je prav tako zasnoval Plečnik.

4
Ljubljana Central Market
Ljubljana Central Market icon 13 min

Osrednja ljubljanska tržnica

Osrednja ljubljanska tržnica je več kot le nakupovalna destinacija z zanimivo arhitekturo, je tudi živahno središče, kjer se zbirajo in družijo domačini. Obsega tržnico na prostem na Vodnikovem in Pogačarjevem trgu, pokrito tržnico med obema trgoma ter Plečnikove arkade ob Ljubljanici, ki sledijo toku reke.

K privlačnosti tržnice prispeva tudi vrsta restavracij in kioskov z ulično hrano. Na odprtem delu osrednje tržnice je poleg tropskega sadja ter cvetja in sadik na voljo tudi sveže sadje in zelenjava lokalnih pridelovalcev. Od sredine marca do oktobra vsak petek na Pogačarjevem trgu zaživi priznana kulinarična tržnica na prostem, na kateri spretni kuharji iz lokalnih restavracij pripravljajo izvrstne jedi po navdihu lokalne in globalne kuhinje.

5
Ljubljana Castle
Ljubljana Castle icon 15 min

Ljubljanski grad

Ljubljanski grad, ki se že od 12. stoletja dviga nad središčem mesta, je očarljiva srednjeveška znamenitost s čudovitim razgledom na Ljubljano in njeno okolico. Kot glavna mestna znamenitost se ponaša s številnimi mednarodno priznanimi trajnostnimi certifikati.

Ljubljanski grad je kulturno in družabno središče, ki ponuja umetniške razstave, kavarno, jazz klub, vinoteko in dve restavraciji. Na njem potekajo tudi številni dogodki, vključno s kulturnimi predstavami, zabavnimi prireditvami za družine, plesnimi večeri in poletnimi filmskimi projekcijami na prostem. Na grad se lahko povzpnete po več slikovitih poteh ali pa z vzpenjačo.

x
  • 300
* Obvezno polje

Hvala za vaše povpraševanje.

Naša ekipa bo kmalu stopila v stik z vami.

Zapri
x Contact usSTOPITE V STIK Z NAMI